koeriersdiensten ANTWERPEN SERVICES EN DIENSTEN koeriersdiensten Antwerpen staat in voor het verzorgen van al uw spoedverzendingen in binnen en buitenland.

Ook het laten ondertekenen van documenten behoren tot onze koeriersdient-service.
Onze persoonlijke aanpak van uw speciale verzoeken maakt het samen werken met koerierdienstAntwerpen en u professioneel.

Expresse en sprinter : Urgent-Koerier verzorgt zowel binnenlandse als buitenlandsekoeriersdienst en zendingen. Wij halen uw zending nog dezelfde dag af. Nationaal en Internationaal documentenvervoeren en waardegoederen.
On-Board Courier :
 weet u zeker dat de zending geen moment uit het oog wordt verloren. Op deze manier loopt u niet het risico dat uw waardevolle zending ergens blijft liggen of spoorloos verdwijnt. Wij nemen uw zending mee aan boord indien uw goederen aan de volgende eisen voldoen:
  - geen gevaarlijke goederen (ADR)
  - maximum gewicht van 5 kg.
  - maximale afmetingen: 40 x 35 x 25 cm. (lxbxh) Wanneer uw zending groter is dan zorgen wij ervoor dat de zending in het bagageruim wordt geladen. De koerier begeleid uw zending het gehele traject.
- niet mogelijk voor gevaarlijke goederen (ADR)
 - maximum gewicht 20 kg.
 - maximum. afmetingen: 120 x 50 x 30 (lxbxh) (grootte reiskoffer)
Gedurende het transport houden wij u persoonlijk op de hoogte over de status van de zending.

Haven van Antwerpen koeriersdiensten : Koerierdienst Antwerpen verzorgt tevens het havengebied in Antwerpen. Het ophalen van monsters en waardepapieren gebeurd in alle veiligheid door onze professionele koerier. Nationaal en Internationaal documentenvervoer en waarde en waardegoederen.

koeriersdiensten