KOERIERDIENST ANTWERPEN SERVICES EN DIENSTEN Koerierdienst Antwerpen staat in voor het verzorgen van al uw spoedverzendingen in binnen en buitenland.

Express en sprinter : Urgent-Koerier verzorgt zowel binnenlandse als buitenlandse zendingen. Wij halen uw zending nog dezelfde dag af. Nationaal en Internationaal documentenvervoeren en waardegoederen.
On-Board Courier :
 weet u zeker dat de zending geen moment uit het oog wordt verloren. Op deze manier loopt u niet het risico dat uw waardevolle zending ergens blijft liggen of spoorloos verdwijnt. Wij nemen uw zending mee aan boord indien uw goederen aan de volgende eisen voldoen:
  - geen gevaarlijke goederen (ADR)
  - maximum gewicht van 5 kg.
  - maximale afmetingen: 40 x 35 x 25 cm. (lxbxh) Wanneer uw zending groter is dan zorgen wij ervoor dat de zending in het bagageruim wordt geladen. De koerier begeleid uw zending het gehele traject.
- niet mogelijk voor gevaarlijke goederen (ADR)
 - maximum gewicht 20 kg.
 - max. afmetingen: 120 x 50 x 30 (lxbxh) (grootte reiskoffer)
Gedurende het transport houden wij u persoonlijk op de hoogte over de status van de zending.

Haven van Antwerpen Koerierdienst : Koerierdienst Antwerpen verzorgt tevens het havengebied in Antwerpen. Het ophalen van monsters en waardepapieren gebeurd in alle veiligheid door onze professionele koerier. Nationaal en Internationaal documentenvervoer en waarde en waardegoederen.